åh jag är så glad

idag så är jag glad, igen! hihi rätt bra tycker jag ;)

tekniskt sett så borde jag vara mindre glad eftersom det är måndag imorgon=skola, men jag ser faktiskt fram emot det. idag så har jag mest legat o kollat på tv, men har även lyckats få in lite jobb vilket betyder klirr i kassan! vilket jag kan behöva eftersom min plånbok ekar tooom.

ett av dagens stora plus var att jag har hittat ett par bruna converse ♥, de finns på junkyard i trollhättan, så dit ska jag och mamsen på torsdag. de är bruna i skinn och går på en tusenlapp, känns som om jag gör ett riktigt kap där.

nu ska jag dra mig mot sängen,
hugs

VAR TOG SOMMAREN VÄGEN ?

brr. sitter här under en ullfilt o fryser, jag tycker att det ska vara varmt, men icke! hörde iallafall att det skulle bli närmare 25grader nästa vecka, så du har vi något att se fram emot :)
idag har jag tillbringat hela fyra timmar på ica och packat varor, det är riktigt jobbigt men vi fick sammanlagt trettio kronor i dricks, och för dessa kronor köpte vi en triss...som resulterade i två nya triss....som resulterade i fem nya triss(fast vi tog bara två och tog sen resten av pengarna)...fast där.. stopp! vi vann inget men jag var bara tvungen att köpa en till men där var lyckan lika med noll. jag är sugen på att kila ner o köpa en till triss sen, hihih
efter ica så styrde vi kosan mot skoaffären, var på jakt efter ett par bruna converse, men de visade sig vara slut! jag måste bara ha ett par, får ta och beställa!!

puss på kinden


åhh.....


I'M HAPPY

då var det fredag igen! bara stora leende här :)
fredagar är en riktig favoritdag i skolan, bara slappa ämnen, och läraren på sista lektionen var snäll och släppte oss tjugo minuter innan vi egentligen slutade (inte för att det var så bra för min del eftersom jag var tvungen att vänta på bussen, hihi). min vän matilda följde med mig hem för att prova lyckan på hästryggen men det gled ut i sanden för regnet bara öste ner, men nu har det slutat. ikväll så blir det hemmakväll med mamma och pappa, och imorgon ska jag upp tidigt för att stå och packa varor med min kära vän hanna på ica !
 
puss och hej

och förresten, har ni sett att jag har lyckats ändra designen, alldelses själv?!

hallå alla fans !

(hm...vilka fans? hihi)

dagarna i skolan flyter på allt bättre! på torsdagar börjar vi sent så idag tänkte jag mig en låång sovmorgon, men icke. väcktes av kyrkklockorna (bor precis bredvid en kyrka) klockan sju o sen var det bara att gå upp. dagen bestod blandannat av matte och idrott. på idrotten konstaterade jag och min gympalärare att jag troligtvist hade en inflamation i någon hinna i benet, vilket betyder vila, inte kul! nu ska jag slumra lite för sen ska jag träna klockan halv nio!

xoxo


såhär  fin kan man se ut om man får lov att ha på sig flera klockor när andra har idrott

hej dålig uppdatering, HEJ

ojojoj det här går ju inte riktigt enligt planerna, tänkte vara redig o blogga minst en gång per dag, men....det var ett x antal dagar sen sist!
 helgens största händelser var ohlins i fredags, ett disco i skara. kvällen tilllbringades med cissi, ebba o matilda. bra musik, mycket folk = lyckad kväll.

på lördagen vaknade jag upp hos ebba, och jag o hon drog oss ner mot jönköping, o där träffade vi angelicia o susanna, två sjuuuukt härliga flickor som vi träffade under vår vecka i falsterbo nu i somrmras, det blev mycket skratt o prat om gamla minnen!

jag skaaaa bli bättre på att uppdatera!
puss

min sjukt snygga vän ebba under falsterboveckan i somras

skolfoto

vi kör på hårt i vår skola och tar foto de första dagarna på höstterminen. i år blev det tyvärr den sista gången som jag fotades med min klass, 9grön, och det är klart att det smärtar lite.
 andra år (-07 o framåt) har niorna fått klä ut sig på sitt skolfoto men det har ändras så de "roliga" fotonatar vi i samband med maskeraden i slutet av vårterminen -10 ♥



♥linne 365 sunshine/mq
♥ jeans topshop
♥klocka calvin klein

:)

chacha !
detta uttryck är bågot som har förföljt mig o mina vänner idag i skolan, vi har hälsat på alla med "chacha"

idag var förövrigt den första dagen i skolan, och den var som vanligt, samma elever, skola...är inne på det tionde året nu med min klass (förskolan inräknad) så man börjar bli van nu. jag ser verkligen fram emot nästa år då jag börjar gymnasiet !

lev livet kära vänner, puss

hjälp jag har en blogg

nya friska tag ! testar på nytt att ha en blogg, ska försöka se om jag kan hålla den vid liv, hihi

tack felicia för hjälp med designen !

xoxo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0